Sukirgenk - Si Belang

Sukirgenk Si Belang



(INTRO)


(Em-G-D-Am)


-------------------------------------------------------------------------


(Em-G-D-Am --> Wuyee (Wuyee) Ora Woyo Ora Kroso )


(Em-G-D-Am --> Wuyee (Wuyee) Ora Woyo Ora Kroso )


(Em-G-D-Am --> Si Belang Pancen Lucu Gawene Mecucu Esuk Awan Turu Mulo Awak E Lemu )


(Em-G-D-Am --> Aku Nduwe Kucing Jenenge Si Belang Nganggo Kalung Abang Lawuhe Iwak Bindang )


(Em-G-D-Am --> Koyo Dene Ati Raiso Ngapusi Wong Urip Ning Ndonyo Isih Podo Iri Dengki )


(Em-G-D-Am --> Yen Nyawang Kancane Mbagei Rezeki Ora Dinggo Conto Malah Maido Ngrasani )


SUMBER --> KumpulanKunciGitarReggaeTerlengkap


(C--G --> Jo Ndoue Jiwa Kere Tak Kandani )


(Am --> Ono Konco Lagi Susah Malah Ora Obah )


(C-D --> Opo Ra Kelingan Mbiyen Ngendikane Simbah )


---------------------------------------------------------------------------


(Em-G-D-Am --> Ora Woyo Ora Kroso )


(Em-G-D-Am --> Urip Amung Pisan Ojo Trimo Nganggur Kang Podo Makaryo Sugih Konco Lan Sedulur )


(Em-G-D-Am --> Jo Seneng Ngapusi Ra Kendel Rawani Kalah Karo Banci Pora Yo Ngisin Ngisini )


-----------------------------------------------------------------------------


(C--G --> Kabeh Do Pengen Maju Tak Kandani )


(Am --> Yen Nduwe Gagasan Ojo Mung Trimo Di Fikir )


(C-D --> Ora Tok Terapke Mung Emosi Dai Kenthir )


-----------------------------------------------------------------------------


(Em-G-D-Am --> Si Belang  Kenthir Si Belang  Kenthir Si Belang Kenthir Woye Woyo )
(Em-G-D-Am --> Si Belang  Kenthir Si Belang  Kenthir Si Belang Kenthir Woye Woyo )

(Em-G-D-Am --> Si Belang  Kenthir Si Belang  Kenthir Si Belang Kenthir Woye Woyo )

(Em-G-D-Am --> Si Belang  Kenthir Si Belang  Kenthir Si Belang Kenthir Woye Woyo )



(MELODI)


(Em-G-D-Am 2x )


--------------------------------------------------------------------------------



(Em-G-D-Am --> Si Belang Pancen Lucu Gawene Mecucu Esuk Awan Turu Mulo Awak E Lemu )


(Em-G-D-Am --> Aku Nduwe Kucing Jenenge Si Belang Nganggo Kalung Abang Lawuhe Iwak Bindang )


(Em-G-D-Am --> Koyo Dene Ati Raiso Ngapusi Wong Urip Ning Ndonyo Isih Podo Iri Dengki )


(Em-G-D-Am --> Yen Nyawang Kancane Mbagei Rezeki Ora Dinggo Conto Malah Maido Ngrasani )



----------------------------------------------------------
------------------------


(C--G --> Jo Ndoue Jiwa Kere Tak Kandani )


(Am --> Ono Konco Lagi Susah Malah Ora Obah )


(C-D --> Opo Ra Kelingan Mbiyen Ngendikane Simbah )
------------------------------------------------------------------------------------


(Em-G-D-Am --> Ora Woyo Ora Kroso )


(Em-G-D-Am --> Urip Amung Pisan Ojo Trimo Nganggur Kang Podo Makaryo Sugih Konco Lan Sedulur )


(Em-G-D-Am --> Jo Seneng Ngapusi Ra Kendel Rawani Kalah Karo Banci Pora Yo Ngisin Ngisini )


-----------------------------------------------------------------------------


(C--G --> Kabeh Do Pengen Maju Tak Kandani )


(Am --> Yen Nduwe Gagasan Ojo Mung Trimo Di Fikir )


(C-D --> Ora Tok Terapke Mung Emosi Dai Kenthir )



-------------------------------------------------------------------------------


(Em-G-D-Am --> Si Belang  Kenthir Si Belang  Kenthir Si Belang Kenthir Woye Woyo )(Em-G-D-Am --> Si Belang  Kenthir Si Belang  Kenthir Si Belang Kenthir Woye Woyo )

(Em-G-D-Am --> Si Belang  Kenthir Si Belang  Kenthir Si Belang Kenthir Woye Woyo )

(Em-G-D-Am --> Si Belang  Kenthir Si Belang  Kenthir Si Belang Kenthir Woye Woyo )


(Em-G-D-Am 2x)


--------------------------------------------------------------------------------


Sambil Dengerin Musiknnya Kawan Dan Pastikan Stiman Gitar Ente Sama Dengan Musik Yang Di Ikuti!!!


---------------------------------------------------------------------------------

SUMBER --> KumpulanKunciGitarReggaeTerlengkap

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel