Sukirgenk - Ceng Ceng Po

Sukirgenk Ceng Ceng Po



(INTRO)


(E-F#m-B-E-C#m-G#m-F#m-B)


(E-F#m-B-E--E-F#m-B-E)


--------------------------------------------------------------------------


(E-F#m-B-E-C#m-G#m-F#m-B --> Sepiro Lawase Aku Kenal Karo Kuwe Wong Ayu Anak E Guru Marakne Ra Iso Turu Aku Sadar Wong Tuamu Ora Bakalan Setuju Nduwe Mantu Mlarat Bondo Pengangguran Koyo Aku )


(E-F#m-B-E-C#m-G#m-F#m-B --> Aku Niat Nekat Mangkat Dolan Neng Omahmu Rencanaku Kui Among Jalok Dongo Lan Pangestu Karo Bapak Ibumu Tau Omongne Opo Enek Ku Jare Bapakmu Kabeh Wong Lanang Kui Koyo A*u A*u A*u A*u A*u )


SUMBER --> KumpulanKunciGitarReggaeTerlengkap


(E-F#m-B-E --> Ceng Ceng Po Kui Jare Wong Tuamu Ceng Ceng Po Kui Jare Wong Tuamu )


(E-F#m-B-E --> Ceng Ceng Po Kui Jare Wong Tuamu Ceng Ceng Po Kui Jare Wong Tuamu )


------------------------------------------------------------------------------


(E-F#m-B-E-C#m-G#m-F#m-B --> Nganti Tekane Patiku Ora Mungken Lali Opo Seng Wes Di Ucapne Karo Wong Tuamu Kui Mbok Nganti Kejegor Sumor Aku Ora Bakal Mundur Tak Terosne Paleng Ujung Ujunge Atiku Ancur )


(E-F#m-B-E-C#m-G#m-F#m-B --> Golek Utangan Tonggongo Mangkat Neng Jakarta Idep Idep Ngedu Nasib Mugo Kabol Cita Cita Durong Ngasi Entok Hasil Aku Wes Kok Tinggal Mlayu Kowe ninggal aku mergo dijodohne wong tuamu kae seng rupane koyo )


---------------------------------------------------------------------------------


(E-F#m-B-E --> Ceng Ceng Po Kui Jare Wong Tuamu Ceng Ceng Po Kui Jare Wong Tuamu )


(E-F#m-B-E --> Ceng Ceng Po Kui Jare Wong Tuamu Ceng Ceng Po Kui Jare Wong Tuamu )

(E-F#m-B-E--E-F#m-B-E)


(MELODI)


(C#m-G#m-F#m-B-C#m-G#m-F#m-B)


-------------------------------------------------------------------------------------


(E-F#m-B-E-C#m-G#m-F#m-B --> Jiwa Seniman Kui Ora Iso Di Atur Padahal Bandane Seniman Ora Iso Di Ukor Wong Tuamu Mripate Nyawang Aku Kui Mong Nganggur Otak Buyar Jane Pikiranmu Iseh Mambu Kencor Kencor Kencor Kencor Kencor )


(E-F#m-B-E-C#m-G#m-F#m-B --> Sak Ben Dinane Yen Kelingan Mataku Mbrebes Awak Ku Tambah Kuru Rambutku Rontok Mergo Stres Paito Roso Atiku Ngulii Pait Godong Kates Wong Tuamu Mrenges Njodokne Kowe Karo PNS Kae Seng Rupane Koyo )


----------------------------------------------------------------------------------------


(E-F#m-B-E --> Ceng Ceng Po Kui Jare Wong Tuamu Ceng Ceng Po Kui Jare Wong Tuamu )


(E-F#m-B-E --> Ceng Ceng Po Kui Jare Wong Tuamu Ceng Ceng Po Kui Jare Wong Tuamu )

(E-F#m-B-E --> Ceng Ceng Po Kui Jare Wong Tuamu Ceng Ceng Po Kui Jare Wong Tuamu )


(E-F#m-B-E --> Ceng Ceng Po Kui Jare Wong Tuamu Ceng Ceng Po Kui Jare Wong Tuamu )


(E-F#m-B-E 4x)

----------------------------
----------------------------------------------------------------


Pindah Kuncinnya Cepat Dikiit Kawan

Sambil Dengerin Musiknnya Danb Pastikan Stiman Gitar Ente Sama Dengan Musik Yang Di Ikuti!!!


---------------------------------------------------------------------------------------------

SUMBER --> KumpulanKunciGitarReggaeTerlengkap

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel