Chord Kunci Gitar Momonon - Si aceng

Momonon Si aceng


Chord Kunci Gitar Momonon - Si aceng


(INTRO)


(Em-Am-Em-Am)


----------------------------------------------------------


(Em-Am-C-Bm --> Si Aceng Pemuda Asli Rangkas Bitung )


(Em-Am-C-Bm --> Si Aceng Pemuda Yang Masih Bingung )


(Em-Am-C-Bm --> Lulus Sakola Masih Nganggur Teu Gawe Teu Kuliah Kawas Batur )


(Em-Am-C-Bm --> Wanci Isuk Masih d=Dikasur Wanci Beurang Teu Puguh Ngaluyur )


(Em-Am-C-Bm --> Peutingna Beuki Begadang Beuki Oge Nginum Anggur Uyeee )


(INTRO)


(Em-Am-Em-Am)


SUMBER --> KumpulanKunciGitarReggaeTerlengkap


(Em-Am-C-Bm --> Indung Jeung Bapa Geus Teu Kawasa Beurang Peuting Ngado’a )


(Em-Am-C-Bm --> Hirup Urang Kudu Rumasa Kudu Loba Usaha Jeung Do’a )


(C-Bm --> Mun Hirup Hayang Bagja )


(C-Bm --> Mun Hirup Hayang Bagja )


(Am-D --> Mun Hirup Hayang Bagja )


----------------------------------------------------------


(REFF)


(G-D-Am-C-D --> Gera Gawe Yo Geura Nangtung Ulah Sare Wae Bisi Bingung )


(G-D-Am-C-D --> Gera Gawe Yo Geura Nangtung Gera Bisa Maraban Indung )


(INTRO)


(Em-Am-Em-Am)


------------------------------------------------------------


(Em-Am-C-Bm --> Si Aceng Pemuda Asli Rangkas Bitung )


(Em-Am-C-Bm --> Desana Sanghiang Tanjung Disisi Kota Masih Kampung Bingung )


(INTRO)


(Em-Am-Em-Am-Em-Am-Em-Am)


(MELODI)


(Em-Am-C-Bm 4x)


----------------------------------------------------------


(C-Bm --> Mun Hirup Hayang Bagja )


(C-Bm --> Mun Hirup Hayang Bagja )


(Am-D --> Mun Hirup Hayang Bagja )


----------------------------------------------------------
(G-D-Am-C-D --> Gera Gawe Yo Geura Nangtung Ulah Sare Wae Bisi Bingung )


(G-D-Am-C-D --> Gera Gawe Yo Geura Nangtung Gera Bisa Maraban Indung )
(G-D-Am-C-D --> Gera Gawe Yo Geura Nangtung Ulah Sare Wae Bisi Bingung )


(G-D-Am-C-D --> Gera Gawe Yo Geura Nangtung Gera Bisa Maraban Indung )
(G-D-Am-C-D --> Gera Gawe Yo Geura Nangtung Ulah Sare Wae Bisi Bingung )


(G-D-Am-C-D --> Gera Gawe Yo Geura Nangtung Gera Bisa Maraban Indung )

-----------------------------------------------------------


NB : Sambil dengerin musiknya , Dan pastikan Kunci Gitar Ukulele kalian sama dengan musik yang di ikuti. 
Sekian artikel tentang Chord Kunci Gitar Momonon - Si aceng , Jika ada pertanyaan seputar Kordpedia , Silahkan tinggalkan komentar kalian di bawah. Terima kasih sudah berkunjung.

-----------------------------------------------------------


SUMBER --> KumpulanKunciGitarReggaeTerlengkap

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel