Den Basitho - Cah Ayu

Den Basitho Cah Ayu


(INTRO)

(C-Bm-Am-G 2x )

----------------------------------------------------------------------------------

(C-Bm-Am-G --> Tak Sayangi Sliramu Tulus Sing Atiku )

(C-Bm-Am-G --> Tak Trisnani Sliramu Ikhlas Jero Ning Dadaku )

(Am-Bm-C-D --> Senajan Mergo Jarang Ketemu Ning Aku Bakal Tansah Nunggu )

(INTRO)

(C-Bm-Am-G 2x )

----------------------------------------------------------------------------------

(C-Bm-Am-G --> Maturono Ibumu Janji Kan Wes Kepatri )

(Am-Bm-C-D --> Tak Sewajare Tresno Sing Tak Roso Mugo Sliramu Bisa Mugemi Janji )

----------------------------------------------------------------------------------

(REFF)

(G-Am-G-Am --> Sampai Kapan Cah Ayu Aku Ngenteni Tekamu )

(G-Am-G-Am --> Sampai Kapan Cah Ayu Aku Ngenteni Sliramu )

----------------------------------------------------------------------------------

(C-Bm-Am-G --> Ojo Buang Waktumu Pirang Taun Aku Nunggu )

(C-Bm-Am-G --> Aku Wes Ora Kuat Nandang Kangen Ning Dadaku )

(C-Bm-Am-D --> Aku Wes Pengen Nyanding Sliramu Dadi Duwekku )

(MELODI)

(C-Bm-Am-G 2x Am-Bm-C-D)

----------------------------------------------------------------------------------

(REFF)

(G-Am-G-Am --> Sampai Kapan Cah Ayu Aku Ngenteni Tekamu )

(G-Am-G-Am --> Sampai Kapan Cah Ayu Aku Ngenteni Sliramu )

----------------------------------------------------------------------------------

(C-Bm-Am-G --> Ojo Buang Waktumu Pirang Taun Aku Nunggu )

(C-Bm-Am-G --> Aku Wes Ora Kuat Nandang Kangen Ning Dadaku )

(C-Bm-Am-D --> Aku Wes Pengen Nyanding Sliramu Dadi Duwekku )

----------------------------------------------------------------------------------

Sambil Dengerin Musiknya , Dan Pastikan Stiman Gitar Ente Sama Dengan Musik Yang Di Ikuti !!!

----------------------------------------------------------------------------------

SUMBER --> KumpulanKunciGitarReggaeTerlengkap

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel